BEMUTATKOZÁS

SPORT, SZABADIDŐ, KULTURÁLIS KÖZPONT

LÓ- és LOVAS TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ KERESKEDELEM

ÉTTEREM – PANZIÓ

A Viktória Lovas Klub egy győri sport, szabadidő és kulturális központ ami öt fő gazdasági egységből áll.

1.,  A területen működik egy lovarda, hobbi lovasok és díjugrató valamint távlovas versenyzők részére. (Megjegyzés: jelenleg a saját jogú aktivitás felfüggesztve, a tevékenységet a területen az Armentum Lovas Egyesület végzi)

2., A lovas és egyéb győri illetve Győr környéki vendégekre alapozva működik egy 50 fős melegkonyhás étterem. (Tevékenysége átmenetileg a korlátozó intézkedések miatt felfüggesztve)

3., A harmadik egység egy panzió, ami 20 fő magas színvonalú elhelyezésére biztosít lehetőséget. (Tevékenysége átmenetileg a korlátozó intézkedések miatt felfüggesztve) 

4., A negyedik tevékenység lovak adás-vétele, szaktanácsadás, 

  • lovak beszerzése egyedi igények alapján, 
  • lovak eladása megbízási szerződés alapján, 
  • tanácsadás lovak adás-vétele során

5., Táplálék kiegészítők, teljesítményfokozók, tápok, takarmányok lovak részére

A klubot 2000-ben alapítottuk és az eltelt közel tizenhat évben széleskörű ismertségre tett szert színes sport és kulturális életével, rendezvényeivel és programjaival. 

 • Jellegét tekintve elsődlegesen a hobbi lovasok otthonául szolgál, de sport egyesületet is fenntart, aminek versenyzői a díjugrató valamint a távlovas versenyszámokban indulnak. 
 • Fennállásunk alatt gyerekek és felnőttek százai ismerkedtek meg a lovaglás elméleti és gyakorlati ismereteivel maradandó élményeket és életre szóló elköteleződést szerezve a lovagláshoz, mint szabadidő sporthoz. Működési időnk alatt megszámlálhatatlan, bértartott lónak és gazdájának jelentjük a második otthont. 
 • Éves rendszerességgel rendezünk díjugrató versenyeket, vadászlovaglást, távlovas versenyt, western lovas versenyeket és a kicsik számára játékos ügyességi versenyeket. 
 • Ezenkívül, otthont adunk Győr város legismertebb hagyományőrző íjász klubjának is biztosítva számukra a szabadtéri edzést és helyi versenyek szervezésének lehetőségét
 • A klub létesítményei (50 fős melegkonyhás teljes felszereltségű étterem és klub helyiség) lehetővé teszik más, kapcsolódó rendezvények megtartást is mint például vállalati családi napok eseményei, „stand up comedy” előadások, filmvetítések, zenés estek, családi vacsorák és rendezvények (születésnapok, házassági évfordulók, ballagási ebédek, vállalati karácsonyi vacsorák, esküvők) stb. bonyolítását is.
 • Alapításunk óta a város egyik – ha nem a legismertebb – lovardájává váltunk.